Beleggen in duurzame kwaliteitsaandelen

Dit webinar gaat over:

Tijdens deze LYNX Masterclass laat Loege Schilder, van DuurzaamBeleggenAcademie zien hoe u duurzame kwaliteitsaandelen kunt vinden. Hij legt onder meer uit hoe u de aandelen voor de duurzame aandelenportefeuille van Beleggers Belangen worden geselecteerd. Verder laten ze zien waar u informatie over duurzaamheid van aandelen kunt vinden en hoe u die moet interpreteren. Uiteraard worden de voor- en nadelen van beleggen in duurzame kwaliteitsaandelen uitvoerig besproken. Tijdens deze sessie bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Loege.

Voor wie is deze LYNX Masterclass bedoeld?

  • Beleggers met al enige ervaring
  • Beleggers die aandelen selecteren voor de (middel)lange termijn
  • Beleggers die hun portefeuille duurzamer en verantwoorder willen maken

Kansen en risico’s

Hoewel duurzame kwaliteitsaandelen aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden kunnen bieden, is het belangrijk dat beleggers zich bewust zijn van de bijbehorende risico’s en een goed gediversifieerde beleggingsstrategie handhaven. Het grondig analyseren van ESG-criteria en het begrijpen van de risico’s zijn cruciaal voor het succesvol navigeren in deze beleggingscategorie.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Dit webinar is informatief van aard en niet bedoeld als beleggingsadvies. Raadpleeg een financieel adviseur voordat u beslissingen neemt.


Aankomende webinars

Andere interessante webinars: