Beleggen in kwaliteitsaandelen met Pieter Slegers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit webinar gaat over:

Tijdens deze LYNX Masterclass zullen we de kracht van beleggen in kwaliteitsaandelen verkennen. Deze avond zal Pieter Slegers, oprichter van Compounding Quality, zijn inzichten delen over hoe u kunt investeren in bedrijven met sterke fundamenten en een duurzame concurrentiepositie. X(Twitter) gebruikers kunnen hem kennen van zijn account QCompounding waar hij ruim 400.000 volgers informeert over kwaliteitsaandelen.

Pieter Slegers heeft jarenlange ervaring in het analyseren van hoogkwalitatieve bedrijven die over de lange termijn consistente resultaten leveren. Hij legt uit welke factoren belangrijk zijn bij het identificeren van zulke bedrijven, hoe u de waarde van aandelen kunt bepalen en hoe u de kracht van samengestelde groei kunt benutten in uw beleggingsportefeuille.

Waar leert u tijdens deze masterclass?

  • Hoe Pieter kwalitatieve bedrijven herkent en selecteert
  • De voordelen van beleggen met een lange termijn horizon
  • Het belang van samengestelde groei en dividendbeleid
  • Strategieën om risico’s te beheersen

Voor wie is deze LYNX Masterclass bedoeld?

  • Beginnende en ervaren beleggers: Beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren met kwaliteitsaandelen en op zoek zijn naar diepgaande inzichten en strategieën.

Risico’s bij beleggen in grondstoffen:

  • Marktrisico: De waarde van aandelen kan fluctueren door macro-economische veranderingen, zoals renteverhogingen, inflatie, of economische krimp. Dit kan leiden tot verliezen, zelfs als u investeert in kwalitatieve bedrijven.
  • Bedrijfsspecifiek risico: Zelfs bedrijven met sterke fundamenten kunnen te maken krijgen met onverwachte tegenslagen, zoals veranderende regelgeving, verlies van marktaandeel, of interne problemen zoals slecht management.
  • Liquiditeitsrisico: Het risico dat u niet snel of tegen een gunstige prijs kunt verkopen als er weinig vraag is naar het aandeel op de markt.
  • Valutarisico: Wanneer u belegt in internationale bedrijven, kan de wisselkoers tussen valuta’s grote invloed hebben op het rendement, zelfs als het bedrijf zelf goed presteert.
  • Renterisico: Stijgende rentes kunnen de kosten voor bedrijven verhogen, wat hun winstgevendheid en dus de aandelenkoers kan schaden. Dit geldt vooral voor sectoren met een hoge schuldgraad.

Schrijf u nu kosteloos in voor dit webinar en ontdek inzichtn over hoe u kunt beleggen in kwaliteitsaandelen met Pieter Slegers.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw volledige inleg verliezen. Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vormt geen beleggingsadvies. U wordt geadviseerd om u grondig te informeren over de werking van opties, inclusief de bijbehorende risico’s en om te beoordelen of opties in overeenstemming zijn met uw individuele beleggingsdoelstellingen en risicotolerantie alvorens opties te handelen.


Aankomende webinars

Andere interessante webinars: