Home » Optiestrategieën voor verhoogde volatiliteit tijdens de Amerikaanse verkiezingen

Webinar

Optiestrategieën voor verhoogde volatiliteit tijdens de Amerikaanse verkiezingen

22 okt

20:00

60 min

Een nieuwe LYNX Masterclass waarin Piet Vannoppen u meeneemt in de wereld van opties, specifiek gericht op het inspelen op de verwachte volatiliteit rondom de Amerikaanse verkiezingen.

Piet Vannoppen

Dit webinar gaat over:

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in geavanceerde strategieën die u kunt toepassen om te profiteren van marktschommelingen. Piet Vannoppen zal voorbeelden geven en enkele live trades uitvoeren, waardoor u praktische kennis opdoet over hoe u opties effectief kunt inzetten in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen.

Wie is Piet Vannoppen?

Piet is een ervaren optiehandelaar die het vak leerde van experts in Chicago. Hij begeleidt sinds 2007 beleggers via zijn Master The Market Mentoring Club, waar hij in begrijpelijke taal uitlegt hoe men een extra inkomen opbouwt en rationele beslissingen neemt. Daarnaast is hij auteur van een optieboek voor beginnende beleggers en richt hij zich op kapitaalbehoud en smart money management.

In dit webinar komen aan bod:

  • Wat zijn opties en hoe kunt u ze gebruiken in volatiele markten?
  • Verschillende optiestrategieën afgestemd op marktomstandigheden rondom verkiezingen.
  • Praktische voorbeelden en live trades om de theorie in de praktijk te brengen.
  • Hoe kunt u uw risico beheren en uw rendement optimaliseren tijdens de verkiezingsperiode?

Belangrijke risicowaarschuwing

Opties zijn complexe financiële instrumenten die niet geschikt zijn voor alle beleggers. Het gebruik van opties kan aanzienlijke risico's met zich meebrengen, waaronder maar niet beperkt tot:

Hieronder geven we een overzicht van enkele belangrijke risico’s verbonden aan het handelen in opties.

  • Verlies van kapitaal: Bij het kopen van opties kunt u uw volledige inleg verliezen als de markt zich niet in de door u verwachte richting beweegt. Het schrijven (verkopen) van opties kan leiden tot onbeperkte verliezen, omdat de prijs van de onderliggende waarde aanzienlijk kan stijgen of dalen.
  • Volatiliteitsrisico: Opties zijn gevoelig voor veranderingen in volatiliteit. Onvoorziene schommelingen in de marktvolatiliteit kunnen leiden tot aanzienlijke verliezen, zelfs als de onderliggende waarde zich in de verwachte richting beweegt.
  • Tijdsverval: Opties verliezen waarde naarmate de expiratie nadert. Dit betekent dat zelfs als de onderliggende waarde zich in de juiste richting beweegt, de optie toch waardeloos kan eindigen als de beweging niet groot genoeg is.
  • Liquiditeitsrisico: In tijden van onzekerheid of lage liquiditeit kunnen opties moeilijk te verhandelen zijn tegen gunstige prijzen, wat kan leiden tot onverwachte verliezen of het onvermogen om een positie te sluiten.
  • Marktrisico: Marktfactoren zoals economische gegevens, politieke gebeurtenissen (zoals verkiezingen), en andere onvoorziene gebeurtenissen kunnen aanzienlijke en onverwachte effecten hebben op de prijzen van opties.
  • Financiële hefboomwerking: Opties bieden hefboomwerking, wat betekent dat kleine bewegingen in de onderliggende waarde kunnen leiden tot grote winsten of verliezen. Hoewel dit aantrekkelijk kan lijken, vergroot het ook het risico aanzienlijk.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw volledige inleg verliezen. Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vormt geen beleggingsadvies. U wordt geadviseerd om u grondig te informeren over de werking van opties, inclusief de bijbehorende risico’s en om te beoordelen of opties in overeenstemming zijn met uw individuele beleggingsdoelstellingen en risicotolerantie alvorens opties te handelen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Zowel beginnende als gevorderde beleggers die hun kennis over opties willen uitbreiden en willen leren hoe ze deze kunnen inzetten tijdens periodes van verhoogde volatiliteit.

Optiestrategieën voor verhoogde volatiliteit tijdens de Amerikaanse verkiezingen

22 okt

20:00

60 min

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in geavanceerde strategieën die u kunt toepassen om te profiteren van marktschommelingen. Piet Vannoppen zal voorbeelden geven en enkele live trades uitvoeren, waardoor u praktische kennis opdoet over hoe u opties effectief kunt inzetten in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen.

Schrijf u nu kosteloos in om bij dit webinar aanwezig te kunnen zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere interessante webinars:

Loading ...